снимка: Ники Генов, фейсбукПрез кариерата си на DJ работи в едни

...
снимка: Ники Генов, фейсбукПрез кариерата си на DJ работи в едни
Коментари Харесай

Варна утре: Напусна ни популярният диджей Ники Генов

снимка: Ники Генов, фейсбук

През кариерата си на DJ работи в едни от елитните нощни заведения и клубове в страната.

Почина именитият български диджей Николай Генов. Тъжната новина оповестиха в обществената мрежа десетки негови сътрудници, пише varnautre.bg.

“Пример за човещина и професионализъм ”, “страхотен човек и експерт, “легенда ”, “майстор зад пулта ”… Това са единствено част от определенията, с които тъгуващите дисководещи дефинират Ники Генов при изявлението на съболезнованията си към фамилията му.

“Уникален човек и сътрудник, супер огромен другар. Почивай в мир Ники Генов. За мен беше наслаждение да те познавам! ”, написа в обществената мрежа и известният DJ Марти Джи.

Ники Генов е родом от Плевен, където започва кариерата му, само че от години живее и се развива във Варна. Работи като DJ от към 30 години, като паралелно с това е работил като радиоводещ, продуцент, водещ на фирмени празненства, шоу стратегии, конкурси… Член на съюза на артистите в България, на Международната федерция на артистите и на Националната асоциация на професионалните сватбени дисководещи.

Ники Генов бе дълготраен водещ и ръководител на журито на националния конкурс за DJ - “SPS ”.

Винаги е споделял, че е съумял да трансформира детското занимание в специалност и бе доста благополучен от този факт.

Съболезнования на фамилията и околните на Ники Генов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР